• e-freight01
  • e-freight02

Elektronikus fuvarokmányok

  • Fuvarlevél adatok elektronikus átadása

A Fuvarlevél adatok elektronikus átadása modulban Ügyfeleink egyértelmű űrlapok és elmenthető sablonok segítségével elektronikusan rögzíthetik a Rail Cargo Hungaria rendszerében a fuvarlevél adatokat. Használatával egyszerűbben, gyorsabban lehet fuvarlevelet feladni. Nem kell papír alapú fuvarlevelet vásárolni, kinyomtatni, postázni. A fuvarlevél adatok PDF és XML formátumban DVD-n tárolhatók, amelyről könnyebben, gyorsabban lehet visszakeresni a régi fuvarlevelet. Az összes olyan adatot tartalmazza, amely a papíralapú fuvarlevélen szerepel, és elektronikusan feldolgozható.

 

  • E-Fuvarlevél (rendszer-rendszer kapcsolatban)

A modul célja a papíralapú fuvarlevél teljes kiváltása, és egyben hiteles, elektronikus megfelelőjének biztosítása. Ez a modul csak rendszer-rendszer kapcsolatban használható. Itt a fuvarlevél XML file-ba történő összeállításáról és hitelesítéséről Ügyfeleinknek a saját informatikai rendszerükben kell gondoskodniuk

 

További kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálat munkatársaival az 06 1 512 7777-es telefonszámon vagy az efreight@railcargo.com e-mail címen vagy használja online Ügyfélszolgálati bejelentőnket!

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.