• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Miniszteri elismerés a Rail Cargo Hungaria üzemeltetési igazgatójának

.

A Rail Cargo Hungaria Zrt. üzemeltetési igazgatóját, Salamon Bélát, kiemelkedően eredményes szakmai tevékenységéért Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter március 15-e alkalmából elismerésben részesítette. A Miniszteri Elismerő Oklevelet az igazgató ünnepélyes keretek között 2010. március 10-én személyesen vette át.

Salamon Béla a kitüntetés átvételét követően elmondta, hogy harminc év kitartó munkája magas rangú elismerésének tekinti, amely visszaigazolja azokat a törekvéseit és erőfeszítéseit, amelyeket pályafutása során a szakmaszeretet és a szakma iránti elkötelezettség motivált.

Az igazgató irányításával kezdődött meg 2009-ben a vállalat önálló vontatási képességének kialakítása, illetve a járatoptimalizálással kapcsolatos fejlesztés is, amelynek révén 17%-kal sikerült a társaságnak csökkentenie a célállomások eléréséhez szükséges fuvarkilométerek számát.

Salamon Béla 1980-ban mozdonyvezetőként kezdte pályafutását, ebben a munkakörben hét éven keresztül dolgozott. 1993-ban állomásfőnök lett és attól kezdve folyamatosan vezetői pozíciót tölt be. 2007 decemberétől üzemeltetési igazgató a vállalatnál.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.