• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Nevet váltott a Rail Cargo Hungaria leányvállalata

.

A Rail Cargo Hungária 100%-os tulajdonában lévő MÁV Kombiterminál Kft. nevet váltott: tevékenységét Rail Service Hungaria Kft.-ként folytatja.

A névváltást indokolta, hogy a vállalat profilja a korábbiakhoz képest jelentős mértékben megváltozott. Az 1996 óta működő társaság tevékenységét eddig a kombinált fuvarozást segítő terminálok üzemeltetése, konténer divízió, belső vasút üzem, rakományigazítás valamint a MÁV Zrt. tulajdonában lévő konténerekkel való gazdálkodás határozta meg. Az elmúlt másfél évben azonban az ügyféligényekkel és elvárásokkal kapcsolatos szakmai tapasztalatok alapján a társaság tevékenységi körén belül a hangsúlyok meghatározó mértékben átrendeződtek. 

A vállalat az újrafogalmazott funkcionális jövőképének értelmében a korábban végzett terminállogisztikai tevékenység mellett mostantól széles körű vasút-logisztikai szolgáltatásokat kínál megrendelőinek. Az új tevékenységgel a vállalat a korábbinál több ügyfelet, szélesebb potenciális megrendelői kört képes elérni, amely a további innováció szempontjából is meghatározó jelentőségű. A névváltás következtében júniustól megváltozik a vállalat honlapjának elérhetősége (www.railservice.hu) és központi e-mail címe (railservice@railservice.hu) is.

A Rail Cargo Hungaria számára fontos, hogy névben és tevékenységben megújult leányvállalata a változások mellett továbbra is arra törekszik, hogy erősítse a vállalatok közötti hagyományosan jó partneri kapcsolatot, és változatlanul magas színvonalú, az ügyféligényeket teljes mértékben kielégítő szolgáltatásokat kínáljon megrendelőinek.

 

(forrás: Rail Cargo Hungaria)

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.