• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Félmillió menetvonal-igény 2007 óta

.

A Rail Cargo Hungaria 2010. első negyedévében 20.000 menetvonal-igényt nyújtott be a Vasúti Pályakapacitás - Elosztó (VPE) Kft.-hez, ezzel átlépte a félmilliomodik megrendelést, amelyet a VPE 2007 óta működő elektronikus rendszerében, a Melinda program utódjában, a Kapellában rögzítettek. A Rail Cargo Hungaria Zrt. átlagosan éves igényként napi, illetve heti közlekedésre 1600 „éves menetvonal-igény”-t nyújt be a VPE számára, amelyet évente több ezer azonnali igénylés egészít ki.

Idén a vállalatnak sikerült azt is elérnie, hogy a VPE számára az éves ütemezés helyett időszakos tervezést nyújtson be. Mindez – ugyan több munkát – de könnyebb áttekinthetőséget, tervezhetőséget, kiszámíthatóságot eredményez a Rail Cargo Hungaria és az ügyfelek számára egyaránt.

A magyar vasúti áruszállítás piacvezetője folyamatosan fejleszti szolgáltatásainak színvonalát, hogy megtartsa és fokozza ügyfeleinek elégedettségét. Ezzel a céllal van összhangban az is, hogy a vállalat a Vasúti Pályakapacitás Elosztó számára benyújtott menetvonal-igénylési ütemezést az ügyfelek előzetes tervezésére alapozza, így teljes mértékben a megrendelői igényekhez tudja igazítani az igénylés paramétereit.

oklevél

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.