• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

A Rail Cargo Hungaria is részt vállalt a záhonyi ifjúsági versenyben

.

A Záhonyi Polgári Védelmi Kirendeltség oktató-, utánpótlás nevelő ifjúsági versenyt szervezett május 7-én, amelynek létrejöttéhez hozzájárult vállalatunk. Az eseménynek a Záhonyi Vasutas Sport Klub adott otthont.

A versenyen a hat általános- és két középiskolai csapatnak összesen nyolc állomáson kellett áthaladnia a közel háromhektáros sportlétesítmény területén. Az egyes állomásokon a kistérségi tanulóknak elsősorban katasztrófa-, tűz- és vízvédelmi témákban, valamint navigációval, szelektív hulladékgyűjtéssel, veszélyes áruszállítással, közlekedési szabályokkal és egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban kellett bizonyítani felkészültségüket. A kérdéseket rendőrök, tűzoltók és a polgári védelem szakemberei tették fel a versenyzőknek, a négy-négy fős csapatokat tanárok kísérték és segítették. A győztes közép- és általános iskolás csapatok hamarosan már a megyei döntőben mérik össze tudásukat az ellenfelekkel.

Az együttműködés a Rail Cargo Hungaria és a Záhonyi Polgármesteri Hivatal, illetve a kistérségi polgári védelem szervezete között már több évre tekint vissza. 2007-től a vállalat közel tíz kollégája vesz részt a záhonyi Vegyvédelmi Egység munkájában.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.