• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Koncentráltabb kiszolgálási tevékenység

.

Tisztelt Ügyfelünk! A Rail Cargo Hungaria számára kiemelt szempont, hogy tevékenységének és működésének fejlesztésével, korszerűsítésével teljes mértékben megfeleljen a vállalat szolgáltatásait igénybe vevő partnerek fuvaroztatási feladatainak.   A folyamat újabb lépéseként vállalatunk 2010. július 1-től koncentráltabbá szervezte kiszolgálási tevékenységét és egyszerűsítette az elszámolással kapcsolatos adminisztráció menetét. Ennek eredményeként vállalatunk több szolgáltatási hely elszámolási tevékenységét áthelyezte, más állomás feladatkörébe utalta át. Az érintett állomások azonban árukezelésre megnyitott szolgálati helyként továbbra is az ügyfelek rendelkezésére állnak.

A változásokkal kapcsolatos tájékoztatót és 1. sz. Kézikönyv Szolgáltatási és rakodóhelyek listáját a http://www.railcargo.hu/hu/szervizszolgaltatas/dijszabasok/belfoldi.html linken keresztül a Kézikönyvek menüpont alatt érheti el.  

Az átalakítás részleteit személyes találkozón is szeretnénk ismertetni Önnel. Kérem, fogadja a területi üzemeltetési koordinátorainkat, és a területi értékesítő kollégáinkat, akik a szükséges iránymutatással közvetlenül is tájékoztatják Önt.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.