• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Újabb kedvezmény az E-Freight felületet használó ügyfeleinknek

.

A Rail Cargo Hungaria átvállalja az E-Freight-en elektronikus fuvarlevelet feladó ügyfelek által használt elektronikus időpecsétek díját. Az intézkedés éves szinten a vállalat forgalmának meghatározó részét adó kiemelt ügyfelek mintegy tízezer fuvarlevelét érinti.

A Rail Cargo Hungaria 2010 januárjában díjmentesen megnyitotta ügyfelei számára az E-Freight minden modulját. Az így feladott fuvarleveleknek az elektronikus aláírás mellett az elektronikus időpecsét elengedhetetlen tartozéka. Az ehhez szükséges szoftverjogosultságot azonban csak külső szolgáltatótól lehet igénybe venni. Ez a többlet művelet technikailag és a számlázás szempontjából is bonyolítaná az ügyintézést, holott az E-Freight lényege a vállalatunk és ügyfeleink közötti éjjel-nappal elérhető biztonságos adatforgalom egyszerűségének és gördülékenységének biztosítása. A Rail Cargo Hungaria ezért döntött úgy, hogy ügyfeleitől átvállalja ezt a díjat, így a továbbiakban csupán az elektronikus tanúsítvány költségét kell viselniük.

Társaságunk döntésével a gyors, megbízható és kényelmes elektronikus adatcsere minél szélesebb körű alkalmazását kívánja elősegíteni.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.