• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Új arculatot kapott leányvállalatunk

.

2010. november 1-jétől új márkaazonosítója van a Rail Cargo Hungaria Zrt. 100%-os leányvállalatának, a Rail Service Hungaria Kft.-nek. A korábban MÁV Kombiterminálként működő vállalat 2010 nyarán kapott új nevet, a változtatást tevékenységének gyökeres átalakulása, valamint anyavállalatának névváltozása generálta. A Rail Cargo Austria AG-val közös döntésünket követően a társaság logója novembertől a következőre módosul:

 

 

Leányvállalatunk 1996-ban kezdte meg működését, fő profilját a kombinált fuvarozást lebonyolító terminálok üzemeltetése, valamint a konténergazdálkodás jelentette. A társaság igazodva a gazdasági élet változásaihoz, a kevésbé keresett szolgáltatások helyett más, a Rail Cargo Hungaria Zrt. tevékenységét jobban kiegészítő szolgáltatásokkal bővítette profilját.  A társaság jelenleg rakományigazítással, Ro-La tevékenységgel és belső vasútüzemmel foglalkozik elsősorban.

A novemberi változás a Rail Service Hungaria Kft. más adatait, elérhetőségeit és szerződéses viszonyait nem érinti. A társaság honlapjának eléréséhez kattintson IDE.

 

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.