• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Az RCH vasútbiztonsági tanúsítványát megújította az NKH

.

A Nemzeti Közlekedési Hatóság február 28-án adta át a Rail Cargo Hungaria Zrt-nek a vállalat biztonságirányítási rendszerének megfelelő működését megerősítő tanúsítványt. A hatósági engedélyt Kovács Imre, a vállalat elnök-vezérigazgatója, Arnold Schiefer pénzügyi vezérigazgató-helyettes, az igazgatóság tagja, továbbá Berecz Árpád a vasútbiztonság és védelem szervezet vezetője vették át az NKH székházában.

A 2016. február végéig érvényes hatósági igazolás újabb garancia, hogy a társaság továbbra is megfelelő vasútbiztonsági háttérre támaszkodva teljesíti ügyfélmegbízásait.

A tanúsítvány értelmében a Rail Cargo Hungaria - eleget téve a szigorú európai, illetve hazai vasútbiztonsági követelményeknek és törvényi kötelezettségeknek -jogosult vontatási és árutovábbítási tevékenység ellátására az országos törzshálózati, regionális és egyéb vasúti pályán, illetve a pályákat összekötő pályahálózatokon.

Az engedély jelentőségét fokozza, hogy az NKH vizsgálata első alkalommal terjedt ki a Rail Cargo Hungaria vontatási tevékenységére, amely szintén maradéktalanul eleget tett az ellenőrzési szempontoknak. A hatósági igazolás sikeres megszerzését átfogó szakmai felkészülés előzte meg, amelyben a vállalat vasútbiztonság és védelem szervezetének volt meghatározó szerepe.
 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.