• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

A Rail Cargo Hungaria a Transport Logistic 2011-en

.

A Rail Cargo Hungaria Zrt. a legjelentősebb szállítmányozással és fuvarozással foglalkozó cégek között vett részt a világ legnagyobb logisztikai kiállításán, a Transport Logistic-on Münchenben. Ezt a rendezvényt a társaság - más jelentős konferenciák és szakmai vásárok mellett - mindig kiemelt figyelemmel kísérte. A vállalat menedzsmentje a BILK Kombiterminál Zrt. vezetőségével együtt képviseltette magát az anyavállalat, a Rail Cargo Austria AG konszern standján. A kiállítás kiváló stratégiai lehetőségeket kínált, hiszen a szektor legfontosabb szereplői gyűltek össze egy helyen.

A nemzetközi egyeztetések mellett kiemelt jelentőségű volt az ágazat hazai szereplőinek informális találkozója. Az Rail Cargo Hungaria Zrt. támogatásával a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége a szakkiállítás történetében első alkalommal szervezett ún. „Magyar Estet", amelynek a vállalat ezzel az indító programmal kíván hagyományt teremteni. Az est keretében a közel hatvan magyar résztvevő közösen erősítette tovább üzleti kapcsolatait és kötetlen formában egyeztette álláspontját a magyarországi közlekedési és logisztikai szakma kérdéseiről, kihívásairól.

A rendezvény kiemelt szakterületei ezúttal is a logisztika, telematika és közlekedés, az árufuvarozási és szolgáltatási rendszerek, valamint az intralogisztika voltak. Közel 60 országból több mint 1500 kiállító jelent meg a rendezvényen, amelyet zárásig a szakma 134 országból érkező több mint 51 ezer képviselője látogatott meg. Annak ellenére, hogy az üzlet volt a középpontban, a résztvevők a hatalmas standok között a kiállítás oldott, kötetlen hangulatát élvezhették. Az adatok tanúsága szerint az ágazat fellendülőben van: 7%-kal nőtt a látogatók száma, és a két évvel korábbi eseményhez képest a vendég országok száma is 22-vel gyarapodott.

A pótolhatatlan szakmai tapasztalatokat nyújtó kiállítást a hagyományokhoz híven legközelebb két év múlva, 2013. június 4-7. között rendezik Münchenben.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.