• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Az RSH tanúsítása is sikeresen zárult

.

A Rail Cargo Austria konszern-menedzsment vezetője, Helmut Pfeiffer február 2-án ünnepélyes keretek között adta át leányvállalatunk, a Rail Service Hungaria Kft. ügyvezető igazgatójának, Bajtai Istvánnak az ISO 9001:2008 szabvány szerinti Minőségirányítási Rendszer megfelelő működését igazoló tanúsítványt, miután a vállalat sikeresen teljesített a tanúsító auditon. A tanúsítványt a nemzetközileg is elismert osztrák tanúsító cég, a Quality Austria GmbH állította ki. Az egész RCA csoportot konszernszinten auditáló társaság külön erősségként emelte ki az RSH munkatársainak szakmai felkészültségét, elkötelezettségét, valamint az RSH és RCH közötti hatékony együttműködést.

A konszernszintű irányítási rendszerek kiépítésének második üteme tavaly novemberben kezdődött. Ennek értelmében idén a konszernmenedzsment rendszerbe bevont leányvállalatok köre kibővül az 50%-os részesedést meghaladó leányvállalatokkal. Az RSH külön kérése volt, hogy már az első ütemben csatlakozhasson, ugyanis az ISO 9001 tanúsítvány megléte kiemelten fontos, többek között például azért, mert az autóipari szegmensben kiírt pályázatok elengedhetetlen feltétele.

A tanúsítás sikere azt is igazolja, hogy vállalatcsoporton belül jó az együttműködés. Az osztrák tulajdonos konszern-tapasztalatai jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy társaságaink munkája minél eredményesebb legyen. A tanúsítvány megszerzése is alátámasztja, hogy az RSH számára fontos a minőségirányítási rendszer megfelelő működtetése, amely elősegíti a versenyképesség, illetve az ügyfelek bizalmának növelését is egyben.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.