• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Nemzetközi delegációkat fogadott a Rail Cargo Hungaria

.

2012. február 15-én észt és ukrán delegáció látogatott a Rail Cargo Hungaria Zrt. székházába. Míg az észt Eesti Raudtee (EVR) vezetősége egy értekezletre érkezett hazánkba, az ukrán Ukrzaliznica (UZ) kiegészítő fuvarozói megállapodást írt alá az RCH-val.

Egyeztetések az Észt Vasúttal

Az EVR delegációját Salamon Béla üzemeltetési igazgató fogadta az RCH székházában. Az értekezlet aktualitását az adta, hogy az észt kormány határozatot fogadott el az EVR két független - árufuvarozási és infrastruktúra - társaságra történő szétválasztásáról.

Az értekezlet egyik fő témája az integrált vasútvállalat kettéválasztásának problémái és megvalósításának gyakorlata volt. Ennek során az észt küldöttek érdeklődtek a vasúti kérdéseket szabályozó jogrendszer magyarországi felépítéséről, valamint fontos téma volt emellett a nemzetközi tranzit fuvarozások gyakorlata az eltérő fuvarjogi rendszerek feltételei között is.

(A képen balról jobbra: Szűcs Gábor (az RCH árukezelés menedzsment vezetője), Kaido Simmermann (az EVR  Igazgatóságának Elnöke), Indrek Paal (az EVR Cargo Igazgatóságának Elnöke), Vass Anikó (az RCH üzletfejlesztési vezetője), Salamon Béla (az RCH üzemeltetési igazgatója), Erb Szilvia (az RCH jogi vezetője), Marti Mätas (az EVR  Nemzetközi Kapcsolatok osztályának főmunkatársa), Ülo Hunt (az EVR Cargo Fuvarozás-szabályozási és Informatikai Osztályának vezetője), Simon Lajos (RCH/EXIF megbízott, Csap)

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.