• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

A Rail Cargo Hungaria Zrt. 2013-ban is részt vesz a transport logistic nemzetközi szakvásáron

.

A Rail Cargo Hungaria Zrt. idén június 4-7. között ismét részt vesz a világ egyik legjelentősebb logisztikai kiállításán, a müncheni transport logistic nemzetközi szakvásáron anyavállalata standján.
A Rail Cargo Group, amelynek a magyar vasúti árufuvarozó cég is tagja, a rendezvényen immár az új ernyő márkanévvel képviselteti magát. A vásáron a legjelentősebb szállítmányozással és fuvarozással foglalkozó cégek mellett a Rail Cargo Hungaria Zrt. és leányvállalatai, a BILK Kombiterminál Zrt. valamint a Rail Cargo Carrier Kft. is jelen lesznek. Az érdeklődők a Rail Cargo Hungaria munkatársaival ezúttal a Rail Cargo Group standján kívül a HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület kiállító területén is felvehetik a kapcsolatot, hiszen a HUNGRAIL idén több magyar vállalatot és szervezetet összefogva először vesz részt kiállítóként a nemzetközi eseményen.


A Rail Cargo Group első alkalommal debütál nemzetközi szakvásáron ezen az új néven. Az új ernyő márka a vállalatcsoport társaságait egyesíti a piaci pozíció erősítése érdekében. A fuvarozás, a kombinált fuvarozás, a logisztika korszerű eszközrendszerei és a magas szintű szolgáltatások egymást erősítő hatásai lehetővé teszik, hogy az új szervezeti felépítés a meglévők mellett új forgalmakat generáljon az anyavállalatnak és a Rail Cargo Hungaria Zrt.-nek a délkelet-európai régióban. A termékpiacon – azaz a vontatási és üzemeltetési szolgáltatásoknál – az egyes feladatkörök optimális összefogása a Rail Cargo Austria és a Rail Cargo Hungaria leányvállalataival, a Rail Cargo Carrierrel, a Rail Cargo Wagonnal (volt Industriewaggon) és a Rail Cargo Italiával valósul meg.


Az idei kiállítás fókuszában a biztonság és védelem áll. A kiemelt résztvevők között szerepel Oroszország, Kína, Spanyolország és a Baltikum államai. A szervezők reményei szerint idén túlszárnyalják a nagy sikerű 2011-es rendezvény számait is: a müncheni vásár akkor a világ 59 országából 1.893 kiállítót vonzott, látogatók pedig 137 országból érkeztek és számuk meghaladta az 51.000 főt. A vásár kiemelten fontos bemutatkozási lehetőség a vasúti, hajózási és légitársaságok, a különböző gyártó- és fejlesztőcégek, speditőrök, valamint a közúti fuvarozó vállalatok számára, így a Rail Cargo Hungaria számára is.

A piacvezető magyar vasúti árufuvarozó cég számos tárgyalással, üzleti találkozóval készül a transport logistic kiállításra és további hosszú távú kapcsolatok kiépítését tervezi.
A cégcsoport közös megjelenésével a rendezvényen nem csak komplex vasút-logisztikai szolgáltatásait illetően ad betekintést az érdeklődőknek, hanem egy stabil, nemzetközi szintű együttműködés tanúbizonyságául is szolgál. A Rail Cargo Hungaria Zrt. – idén már a Rail Cargo Group egységének üzenetét közvetítve – meglévő és leendő partnereit, továbbá minden kedves érdeklődőt szívesen lát a Rail Cargo Group B6-os csarnokban található 217/318-as standján, illetve a HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület B5-ös csarnokban található 333/432-es standján.

További információk:
Marketing és kommunikáció
E-mail: press@railcargo.hu

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.