• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Vágányzár Békéscsaba állomáson

.

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a MÁV Pályavasút értesítése alapján Békéscsaba állomáson és a térségben jelentős átépítési munkálatok kezdődnek 2014-ben, s az egész évben folyamatos zavartatások, korlátozások várhatóak. Ez érinti a helyi feladásokat, leadásokat, de kedvezőtlen hatással lesz a Curtici határátmenetben lezajló közlekedésre is, ahol várhatóan szintén jelentős zavartatást fog generálni.

Első lépésként 2014.02.28. 22:00 órától 2014. 03.03. 4:00 óráig teljes kizárásos vágányzár lesz Békéscsabán, amely időszakban áthaladni sem lehet az állomáson. Ez időszak után Békéscsabán a kivitelező tervei szerint 4 forgalmi vágány marad a személyvonatok, illetve a tehervonatok részére. A teherforgalmat azonban továbbra is nehezíteni fogja az, hogy az építési munkálatokhoz érkező küldeményeket (sín, kő, vasbeton) is ezekre a vágányokra tervezik érkeztetni.

További probléma lesz, hogy a Murony-Békéscsaba közötti vonalszakasz átépítése folytatódik, és éjszakánként folytatódni fognak a 2-3 órás vágányzárak.

A vágányzárról 14005 számmal ÁFK került kiadásra, amely pdfmegtekinthető itt:

Kérjük, hogy a fenti korlátozásokat fuvarjaik tervezésekor szíveskedjenek figyelembe venni.
Amennyiben az RCH újabb információkhoz jut, arról természetesen tájékoztatjuk Ügyfeleinket.

Üdvözlettel,

Rail Cargo Hungaria Zrt.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.