• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Elindult a 25 000. irányvonat Ingolstadtba az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.-től

.

Győr, 2015. március 9.: elindult az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. (AHM) győri gyárából a 25 000. irányvonat Ingolstadtba a DB Schenker Rail Hungaria közreműködésével. A szerelvényt Győrtől ezúttal is a Rail Cargo Hungaria (RCH) továbbította. Az esemény a vasútvállalatok és a gyár nagy múltra visszatekintő partneri kapcsolatának szimbolikus megerősítése.

25000 iranyvonat 16Az AUDI győri gyárából a DB Schenker Rail Hungaria mozdonya vontatta ki a szerelvényt az állomásra, ahol a vontató járművet az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabda-csapatát ábrázoló mozdonyra cserélték a különleges alkalomra való tekintettel. A vonatot a DB Schenker Rail Hungaria képviseletében Németh Nándor ügyvezető adta át, az RCH részéről Horváth Ottó üzemeltetési igazgató várta.

Az autógyár elkötelezett a környezetkímélő vasúti fuvarozás iránt, és ebben a Rail Cargo Hungaria már mintegy 19 éve partnere. A vállalat az alkatrészeket és a kész motorokat egyaránt vasúton fuvaroztatja a Hegyeshalom-Győr vonalon a Rail Cargo Hungariával, ezáltal jelentősen csökkentve a környezetterhelést.

A sajtóközlemény teljes szövege pdfmegtekinthető itt

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.