Tovább szélesítjük termékportfóliónkat

A Rail Cargo Group megvásárolta a német PCT Private Car Train GmbH vasúti árufuvarozó társaságot, amely korábban az ARC Altmann AG tagja volt.
A Rail Cargo Group számára egy erős európai partnerhálózat és a legfontosabb kikötőkkel és terminálokkal meglévő vasúti összeköttetés teszi lehetővé, hogy megfeleljen a vasút-logisztikai követelményeknek Európában és azon túl. A német vasúttársaság megvásárlásával tovább erősödött azon törekvésünk, hogy az Északi-, a Földközi- és a Fekete-tenger között saját vontatási tevékenység kiépítésébe invesztáljunk. Az új vállalat, amely 2016 áprilisától Rail Cargo Carrier- PCT néven folytatja tevékenységét, kiválóan kapcsolja össze a Rail Cargo Group logisztikai és fuvarozási teljesítményeit a német autóipari ügyfelekkel. A Rail Cargo Group a járműipar megbízható partnereként gondoskodik a nyersanyagok, valamint a félkész- és késztermékek pontos beszállításáról az autóipar területén. Így akár motorokat, sebességváltókat és karosszériaelemeket is megbízhatóan, just-in-time fuvarozunk.
Ezzel az egyesüléssel mostantól egész Németország területén egy kézből biztosítunk folyamatos szolgáltatásokat, ezáltal tovább erősítjük az árufuvarozást a vasúti korridorokon az Északi-tenger és az adriai kikötők, valamint az Atlanti-óceán és a Fekete-tenger között.