• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Adomány a felsőzsolcai gyerekek karácsonyáért

.

Hagyományosan jó üzleti kapcsolataink a nehéz gazdasági körülmények ellenére is tovább erősödtek 2010-ben. Erre törekedtünk egész évben, ennek érdekében fejlesztettük képességeinket és eszközeinket, ezért képeztük tovább munkatársainkat. Biztosítjuk Önöket, 2011-ben is folytatjuk vasút-logisztikai szolgáltatásaink színvonalának javítását és folyamataink korszerűsítését, hogy megbízásaikat legjobb képességünk szerint láthassuk el jövőre is.

Engedjék meg, hogy eddigi bizalmukat megköszönve, az árvízkárosult Felsőzsolca iskoláinak karácsonyi koncertfelvételével fejezzük ki ünnepi jókívánságainkat Önöknek. Az előadás számunkra azért különleges, mert az idén a természeti katasztrófa miatt nehéz helyzetbe került általános iskolások ezzel az ajándékkal köszönték meg vállalatunk támogatását. A Rail Cargo Hungaria Zrt. kétmillió forinttal járult hozzá ahhoz, hogy 700 felsőzsolcai gyermek számára a Karácsony a kellemetlen körülmények ellenére is igazi ünnep lehessen.

Társaságunk a felsőzsolcai iskolások ünnepi dalával kíván Önöknek  békés Karácsonyt és eredményekben gazdag, sikeres  új esztendőt!  A stabil partnerség jegyében készséggel állunk rendelkezésükre 2011-ben is.  

A karácsonyi koncertfelvétel rövid részlete az alábbi videóra kattintva megtekinthető:

 

{flv width="320" height="240"}koncert_3{/flv} 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.