• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

A Rail Cargo Hungariánál vendégeskedett a Rail Cargo Club

.

A Rail Cargo Club tagjai tettek látogatást vállalatunknál október elején. A találkozó célja a kölcsönös bemutatkozás volt: a Rail Cargo Club részéről Dr. Mihola Gyula, az egyesület titkára, a Rail Cargo Hungaria részéről pedig Kovács Imre elnök-vezérigazgató tartott prezentációt, melyben bemutatta vállalatunk utóbbi két évét.

A Rail Cargo Club célkitűzése a vasút részesedésének növelése a közlekedési palettán belül, különösen Ausztriában, de egész Európában is. Mint azt Mihola Gyula kiemelte, a Rail Cargo Club arra törekszik, hogy vasúti partnerként a vasúti fuvarozás közös ügyfeleit globális ajánlatokkal láthassa el. Ehhez mindenképpen szükség van arra, hogy a vasutak díjszabásai a speditőrnek lehetővé tegyék az ügyfelek felé olyan megfelelő, piacorientált ajánlatok kidolgozását, melyek elősegítik áruik vasúton történő fuvarozását. Az RCC titkára azt is kifejtette, hogy az egyesület látogatásának célja, hogy a megbeszélésekkel hozzájáruljanak a Rail Cargo Hungaria és speditőrei közti kapcsolatok javulásához.

Az 1992-ben alapított Rail Cargo Club vasúti fuvarozó cégek olyan érdekegyesülése, melynek célja a vasúti kocsi- és rakományáru forgalom növelése. Az egyesületet öt, többségében vasúti fuvarozó cég alapította, jelenleg 13 tagja van.

Ezúttal 13 fő látogatott el székházunkba, ahol a következő vendégeket üdvözölhettük: Agrofreight - Helmut Sommer, Asotra - Eike Grundmann, B & S - Walter Leitgeb, Chemfreight - Dagmar Fenz, Danu - Peter Hungerbühler, DB Schenker - Herbert Zinkl, Express/Interfracht - Günther Engelhart, Gebrüder Weiss - Walter Dolezal, Ireda - Bernd Müller, Roland - Christian Gutjahr, Transpetrol - Geza Schubert, SNCF Wien - Michel Beurier, Rail Cargo Club titkár - Dr  Mihola Gyula.

Az előadásokat jó hangulatú, kötetlen beszélgetés, majd közös vacsora követte.

A Rail Cargo Hungaria számára fontos volt, hogy a szakmai találkozónak színvonalas környezetet és körülményeket biztosítson. Az RCC képviselői budapesti városnézéssel és gödöllői kirándulással színesíthették a Magyarországon töltött napokat.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.